Eten op Bangkok airport Suvarnabhumi

Als je aankomt op de luchthaven van Bangkok (Suvarnabhumi) en je wilt wat eten, dan zijn er genoeg restaurants te vinden. Deze zijn echter allemaal erg prijzig. Aangezien wij op de luchthaven waren omdat we een overstap van een aantal uur hadden, waren we wel op zoek naar een betere maaltijd dan de snacks van de 7-Eleven.

Als je jezelf hierin herkent lees dan dit artikel met daarin de best bewaarde tip voor een goede maaltijd op vliegveld Suvarnabhumi.
Magic Food Point

Er zijn genoeg restaurants op het vliegveld te vinden, allemaal zoals je die kunt verwachten van een gemiddelde luchthaven: erg duur. Gelukkig vonden wij een goedkoop en super lekker alternatief op de 1e verdieping. Een foodcourt genaamd Magic Food Point. Deze foodcourt met streetfood is naar onze mening écht een goede tip. Het is een soort kantine met daarin een stuk of 15 kraampjes waar je heerlijk Thais (maar ook Chinees, sushi en halal) kunt eten. Het is niet het meest gezellige restaurant, maar je komt uiteindelijk om voor een redelijke prijs goed te eten. De foodcourt is 24/7 open.

Locatie 

Je vind de foodcourt op de 1e verdieping/ op de begane grond, helemaal in de hoek bij de uitgang (Gate 8). De foodcourt bevindt zich nog voorbij de wc's. Je moet dus helemaal door naar achteren lopen en je ziet vervolgens vanzelf het bord boven de ingang van de foodcourt hangen. Het is wellicht even zoeken, maar zeker de moeite waard.

Wij hadden enkel handbagage mee, maar als je ruimbagage of een trolley mee hebt, mag deze niet mee naar binnen. Dit is wel iets om even rekening mee te houden, mocht je daar waardevolle spullen in hebben zitten.


Snel, vers én goedkoop eten

Bij de foodcourt kun je vervolgens enkel contant betalen voor coupons. Als je de coupons niet op hebt gemaakt, kun je ze weer inleveren en krijg je gewoon je geld terug.

Er is genoeg keuze, ook wat betreft drinken en toetjes. Het eten wordt vers en supersnel voor je bereid. Wij gingen voor een Tom Yum soep met pork voor 50 baht en noedels met gerookte kip voor 65 baht. Voor nog geen twee euro per persoon heb je dus al een goede maaltijd. Beide gerechten waren erg lekker.


Bovenstaand zie je onze Tom Yum soep en de noedelsoep met gerookte kip.

You Might Also Like

0 reacties

Ontdek meer per categorie