About us

Allereerst super bedankt voor je interesse in Trravel.nl en leuk dat je meer over ons te weten wil komen!

Roel en Rebecca zijn begonnen met fotograferen, filmen en bloggen voor Trravel.nl in 2019. Ze reizen door Azie met behulp van alle mogelijke vervoersmiddelen, ze houden van avontuur, van struinen door de straten van grote steden, snorkelen op de mooiste bountyeilanden en boven alles: van lekker eten.


Trravel.nl

Op Trravel.nl lees je daarom alles over wat er te doen is in Zuid-Oost Azië, uitgebreide reisverhalen, onze ongezouten mening, tips en om niet te vergeten: alle food hotspots in Azië.

Met behulp van Trravel helpen zij backpackers een zo geweldig mogelijk reis te maken door alles te vertellen over de highlights van de leukste steden, stranden en natuurgebieden en daarbij kom je hier vooral veel te weten over de leukste plekken om lekker te eten. Waar eet je de lekkerste springpolls? Waar kun je goedkoop de heerlijkste maaltijd vinden? Wat moet je eten als je eens echt even toe bent aan weer eens wat Westers? Al deze vragen komen aan bod.

Kortom: Als je aan het backpacken bent en even niet weet wat je allemaal kan doen, waar je kunt slapen en welke gerechten je waar het beste kan eten, ben je hier op de goede plaats.


Nieuwe planning..

Op 9 maart 2020 zou onze droomreis door Zuid-oost Azië van vier maanden beginnen. Helaas hebben we na nog geen twee weken moeten besluiten om weer terug naar huis te moeten gaan vanwege het Coronavirus. De grenzen gingen langzaam sluiten, net als alle hotels en restaurants. De eerste week van onze reis hebben we besteed in Hanoi en Mai Chau, vervolgens zijn we naar Bangkok gevlogen en hebben we daar de laatste aar dagen doorgebracht voordat we weer naar Nederland zijn vertrokken. Deze blog is op dit moment dus deels gebaseerd op onze eigen ervaringen, maar voor nu nog grotendeels onze eigen travelguide voor de toekomst.


Samenwerken?

Het lijkt ons erg leuk om samen te werken! Als je een idee, tip, vraag of voorstel hebt: hou je vooral niet in om ons een berichtje te sturen naar trravel@outlook.com. We hopen snel van je te horen!

You Might Also Like

0 reacties

Ontdek meer per categorie